MĚSTO PRAHA: METRO REVIZOR A PÁCHNOUCÍ HOMELESS.

METRO REVIZOR A PÁCHNOUCÍ HOMELESS.

Metro a lidé

Metro, směr Zličín , dnes kolem 11 hodiny


Mezi stanicemi Anděl a Smíchovské nádraží kontroluje revizor lístky ... Všichni cestující jsou namačkáni v jedné polovině soupravy, protože ve druhé půlce sedí a pospává osamocený bezdomovec který strašně páchne ..

Revizor odvedl svoji práci a chystá se na Smíchovském nádraží vystoupit. Jeden z cestujících mu povídá . A tam ten člověk jako co ?? To ho nezkontrolujete , anebo nevyhodíte ?? .Smrdí až hrůza !!. Reakce revizora ??
No tak si vemte taxíka, já Vám taky neříkám co máte dělat !!


.... Pracovníci Dopravního podniku opět nezklamali !!!

CO SE TADY ČTE NEJVÍC - Oblíbené příspěvky

Vybraný příspěvek

A tehdy jdeš za tím svým cílem, vidíš ho, cítíš ho, prožíváš ho a proto nevidíš překážky. Jen cestu…

Google na výletě Spousta lidí životem jen bezcílně bloudí. Neví kam jdou, schovávají se za fráze “dobrý život", “nějaký dobrý vzta...

PŘÁTELÉ A INTERNET

Milí přátelé čtenáři,
jste vítáni na části webových stránek autora, najděte si své informace a záliby. Reportuji co mne zaujalo a vy si vybíráte, případně odbočíte na některou ze souvisejících stránek (v nabídce) níže. Každá stránka je svým způsobem rozcestník.
Myslivcům a přátelům přírody doporučuji Myslivost , cestovatelské příběhy a fotografie ve velkém rozlišení obsahuje SKALWEBSITE i NINIVEWEBSITE. Nešetřím atraktivními videy, kde působí jako doplněk. Pro technoidy internetové fandy je zajímavá stránka BROWSERWEBSITE. Kdo rád vaří zde jsou recepty. Momentky jsou z Prahy. Pohádky pro děti. Expertní poznámky i MEDICINA.

- Tyto stránky se také povedly.

Skvělé surfování na webu přeji!