MĚSTO PRAHA: Retromanie. US dragouni opět projíždí Českem...naše radost. Jen si představte sovětské tanky a budete zvracet...!

Retromanie. US dragouni opět projíždí Českem...naše radost. Jen si představte sovětské tanky a budete zvracet...!

Zapojení naší armády do přesunu US konvoje přes ČR je testem společného působení v rámci Aliance.
Hrozbu vůči Evropě vyslovil ruský prezident Vladimir Putin. Rusko se kvůli spojeneckému protiraketovému štítu rozhodlo namířit rakety na země, kde jsou nebo budou systémy obrany. Zároveň vzkázal, že Ruskem okupovaný Krym je "uzavřená záležitost".

CO SE TADY ČTE NEJVÍC - Oblíbené příspěvky

Vybraný příspěvek

A tehdy jdeš za tím svým cílem, vidíš ho, cítíš ho, prožíváš ho a proto nevidíš překážky. Jen cestu…

Google na výletě Spousta lidí životem jen bezcílně bloudí. Neví kam jdou, schovávají se za fráze “dobrý život", “nějaký dobrý vzta...

PŘÁTELÉ A INTERNET

Milí přátelé čtenáři,
jste vítáni na části webových stránek autora, najděte si své informace a záliby. Reportuji co mne zaujalo a vy si vybíráte, případně odbočíte na některou ze souvisejících stránek (v nabídce) níže. Každá stránka je svým způsobem rozcestník.
Myslivcům a přátelům přírody doporučuji Myslivost , cestovatelské příběhy a fotografie ve velkém rozlišení obsahuje SKALWEBSITE i NINIVEWEBSITE. Nešetřím atraktivními videy, kde působí jako doplněk. Pro technoidy internetové fandy je zajímavá stránka BROWSERWEBSITE. Kdo rád vaří zde jsou recepty. Momentky jsou z Prahy. Pohádky pro děti. Expertní poznámky i MEDICINA.

- Tyto stránky se také povedly.

Skvělé surfování na webu přeji!