MĚSTO PRAHA: Bahno prezentované sociopaty psychopaty a exaltovanými skupinami deprivantů všude v mediích, internetu a okolo sebe.

Bahno prezentované sociopaty psychopaty a exaltovanými skupinami deprivantů všude v mediích, internetu a okolo sebe.

Anonymní sousedi

Jednoduché následuje to část národa co už ví...
Už dlouho se brodím v bahně prezentovaném sociopaty psychopaty a exaltovanými skupinami deprivantů všude v mediích, internetu a okolo sebe.

Na to nemám obuté holínky ani jinou ochranu jen jsem vytáhl z toho mararastu volbu co má dosud smysl.

Karel Schwarzenberg jako dobro mezí tím zlem i s tím excesivním Kalouskem - ten umí alespoň počítat a dá se ukočírovat na suché cestě.
Můžete dehonestovat a naskočit na volbu zla, které je maskováno a aktivní všude, kam se podíváte zlo bují veřejně především roste skrytě mezi hloupými i rafinovaně rudými trpajzlíky...
Opravdu lidi nemyslí hlavou nebo tam nemají paměťové neurony?

Proto volím slušné a normální lidi do voleb jako TOP09.

Otevřete své oči a uvidíte. Naslouchejte s kritickým myšlením.



CO SE TADY ČTE NEJVÍC - Oblíbené příspěvky

Vybraný příspěvek

A tehdy jdeš za tím svým cílem, vidíš ho, cítíš ho, prožíváš ho a proto nevidíš překážky. Jen cestu…

Google na výletě Spousta lidí životem jen bezcílně bloudí. Neví kam jdou, schovávají se za fráze “dobrý život", “nějaký dobrý vzta...

PŘÁTELÉ A INTERNET

Milí přátelé čtenáři,
jste vítáni na části webových stránek autora, najděte si své informace a záliby. Reportuji co mne zaujalo a vy si vybíráte, případně odbočíte na některou ze souvisejících stránek (v nabídce) níže. Každá stránka je svým způsobem rozcestník.
Myslivcům a přátelům přírody doporučuji Myslivost , cestovatelské příběhy a fotografie ve velkém rozlišení obsahuje SKALWEBSITE i NINIVEWEBSITE. Nešetřím atraktivními videy, kde působí jako doplněk. Pro technoidy internetové fandy je zajímavá stránka BROWSERWEBSITE. Kdo rád vaří zde jsou recepty. Momentky jsou z Prahy. Pohádky pro děti. Expertní poznámky i MEDICINA.

- Tyto stránky se také povedly.

Skvělé surfování na webu přeji!