MĚSTO PRAHA: Výuka dětí v jízdě na kole

Výuka dětí v jízdě na kole

...bez komentáře

Včera ve Stromovce: cca čtyř - pětiletý klouček se učí jezdit na kole, máma ho všelijak přidržuje... "drž ty řídítka pořádně!" instruuje ho, protože mu přední kolo kmitá zleva doprava. "mamííí mně tam chyběj ty pšíídavný kovečkáá!" piští malej rider. "...simtě s těma kolečkama bys už vypadal jak debílek, chceš se to snad naučit, né? Tak a JEĎ!!!" děla maminka, když už byli někde za mnou.

Vzápětí se ozvalo zvonivé řachnutí a následný jekot: aaaaaúúúú mámmííí, ty ši mě puštiuaáá, ááháááhááá...táta žíkal že si s tebou ložbiju hubu!!


Poznámka:  Život holt bolí a čím dříve to člověk pochopí, tím lépe pro něj i pro jeho okolí. Základem kvalitního dětství je v dostatečném množství si namlít hubu.
Slovy Alfreda: "Víte proč padáme, pane? Abychom se naučili vstávat."

CO SE TADY ČTE NEJVÍC - Oblíbené příspěvky

Vybraný příspěvek

A tehdy jdeš za tím svým cílem, vidíš ho, cítíš ho, prožíváš ho a proto nevidíš překážky. Jen cestu…

Google na výletě Spousta lidí životem jen bezcílně bloudí. Neví kam jdou, schovávají se za fráze “dobrý život", “nějaký dobrý vzta...

PŘÁTELÉ A INTERNET

Milí přátelé čtenáři,
jste vítáni na části webových stránek autora, najděte si své informace a záliby. Reportuji co mne zaujalo a vy si vybíráte, případně odbočíte na některou ze souvisejících stránek (v nabídce) níže. Každá stránka je svým způsobem rozcestník.
Myslivcům a přátelům přírody doporučuji Myslivost , cestovatelské příběhy a fotografie ve velkém rozlišení obsahuje SKALWEBSITE i NINIVEWEBSITE. Nešetřím atraktivními videy, kde působí jako doplněk. Pro technoidy internetové fandy je zajímavá stránka BROWSERWEBSITE. Kdo rád vaří zde jsou recepty. Momentky jsou z Prahy. Pohádky pro děti. Expertní poznámky i MEDICINA.

- Tyto stránky se také povedly.

Skvělé surfování na webu přeji!