MĚSTO PRAHA: Příběh jedné servírky

Příběh jedné servírky

Doprava a všichni bez řeči...
Dnešní odposlech v tramvaji – takový, co zahřeje a dá naději, že na tom světě existuje ještě alespoň trocha spravedlnosti (asi to nebude úplně přesně, ale bylo to nějak takhle)

Hovoří dvě kamarádky (dvojka byla servírka v jedné velmi známé luxusní restauraci – název je záměrně vypuštěn)
První: Tak co, jak se máš
Druhá: Ty jo úplně naprd, už měsíc jsem bez práce a nikde nemůžu nic najít
P: Jakto?
D: Nedávno k mám přišla na oběd nějaká holka. Vypadala, že je z hodně nízký třídy – žádnej makeup, na sobě obyčejný oblečení, prostě stajl socka. No tak jsem jí přivítala a vidim ne, tak jí řikam, jestli si nespetla podnik. Řekla že ne, že jde na oběd, sedla si a objednala.
P: A jak to souvisí s tim, že nemáš práci?
D: No počkej, to se dozvíš. Objednala si, ale kuchař jeden oběd, co zrovna měla objednanej hodně připálil, tak jsme se shodili, že než abychom to vyhodili, dáme to jí. Normálně to nepřipálený snědla, ale ten zbytek nechala s tim, že to bylo připálený. Kolegyně to teda odnesla do kuchyně, ale šéfkuchař k ní přišel a řekl jí, že by měla bejt ráda za to, co dostala, že je to dobrý a normálně se to takhle dělá.

D: Tak normálně zaplatila, ještě mi dala asi dvacku dýško a nic neřikala. No ale asi tejden přišel majitel, co vlastní celou naší síť, co si to vůbec dovolujeme a že její táta je nějakej miliardář a jeho dobrej známej. Takže jsme celá směna včetně všech kuchařů a pani, co jenom chodí pomáhat s úklidem a v tu dobu tam vůbec nebyla, dostali na hodinu výpověď.


Zdroj: doprava a sociální sítě

CO SE TADY ČTE NEJVÍC - Oblíbené příspěvky

Vybraný příspěvek

A tehdy jdeš za tím svým cílem, vidíš ho, cítíš ho, prožíváš ho a proto nevidíš překážky. Jen cestu…

Google na výletě Spousta lidí životem jen bezcílně bloudí. Neví kam jdou, schovávají se za fráze “dobrý život", “nějaký dobrý vzta...

PŘÁTELÉ A INTERNET

Milí přátelé čtenáři,
jste vítáni na části webových stránek autora, najděte si své informace a záliby. Reportuji co mne zaujalo a vy si vybíráte, případně odbočíte na některou ze souvisejících stránek (v nabídce) níže. Každá stránka je svým způsobem rozcestník.
Myslivcům a přátelům přírody doporučuji Myslivost , cestovatelské příběhy a fotografie ve velkém rozlišení obsahuje SKALWEBSITE i NINIVEWEBSITE. Nešetřím atraktivními videy, kde působí jako doplněk. Pro technoidy internetové fandy je zajímavá stránka BROWSERWEBSITE. Kdo rád vaří zde jsou recepty. Momentky jsou z Prahy. Pohádky pro děti. Expertní poznámky i MEDICINA.

- Tyto stránky se také povedly.

Skvělé surfování na webu přeji!