MĚSTO PRAHA: VČERA V TRAMVAJI

VČERA V TRAMVAJI

CESTUJÍCÍ

Včera tramvaj 8:


Nastoupí starší paní (asi 60) a pokukuje po mladých, kdo ji pustí sednout, u toho povzdechem, že se nikdo nezvedá a všichni dělají mrtvý brouky. 

V tom ze sedačky vylítne stařenka a vykřikne: "Pote mladá pani si sednou, já můžu klidně stát, však mě je teprva 79!"

Ačkoliv to zní jako narážka na mladý, tak na paní spíš bylo vidět, že je opravdu čilá a stát jí nevadí, rychlý tempo jakým se zvedla ze sedačky to dosvědčovalo.

CO SE TADY ČTE NEJVÍC - Oblíbené příspěvky

Vybraný příspěvek

A tehdy jdeš za tím svým cílem, vidíš ho, cítíš ho, prožíváš ho a proto nevidíš překážky. Jen cestu…

Google na výletě Spousta lidí životem jen bezcílně bloudí. Neví kam jdou, schovávají se za fráze “dobrý život", “nějaký dobrý vzta...

PŘÁTELÉ A INTERNET

Milí přátelé čtenáři,
jste vítáni na části webových stránek autora, najděte si své informace a záliby. Reportuji co mne zaujalo a vy si vybíráte, případně odbočíte na některou ze souvisejících stránek (v nabídce) níže. Každá stránka je svým způsobem rozcestník.
Myslivcům a přátelům přírody doporučuji Myslivost , cestovatelské příběhy a fotografie ve velkém rozlišení obsahuje SKALWEBSITE i NINIVEWEBSITE. Nešetřím atraktivními videy, kde působí jako doplněk. Pro technoidy internetové fandy je zajímavá stránka BROWSERWEBSITE. Kdo rád vaří zde jsou recepty. Momentky jsou z Prahy. Pohádky pro děti. Expertní poznámky i MEDICINA.

- Tyto stránky se také povedly.

Skvělé surfování na webu přeji!